Minőségi tetőfedési munkálatok Badacsonytornyán és környékén

Minőségi tetőfedési munkálatok Badacsonytornyán és környékén Kecskemét

Kecskemét

Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a tetőfedés területén, számtalan családi ház és üzleti ingatlan tetőszerkezetének megbízható felújításával és kivitelezésével a hátunk mögött. Cégünk kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával, a szakma minden fortélyát alkalmazva végez tetőfedési munkálatokat.

Repertoárunkban szerepel a cseréplemezes és kerámia tetőfedés, tetőcserepek javítása és cseréje, palatető felújítás, korcolt lemezes tetők kialakítása, családi házak és nyaralók teljes körű tetőszerkezeti rendbetétele. Célunk minden esetben a hatékony, esztétikus és tartós megoldások megvalósítása.

Szolgáltatásaink elérhetők Badacsony, Badacsonytomaj, Szigliget, Balatonalmádi, Balatonfűzfő, Tapolca környékén. Amennyiben pontos ajánlatra vagy további részletekre van szüksége, hívjon bizalommal!

Reméljük, az előzőek alapján tudja eldönteni, milyen tetőfedési munkával forduljon hozzánk bizalommal a Balaton-felvidéken.
Cégünk 20 éve foglalkozik tetőfedéssel és bádogos munkákkal, fő profilunk a családi házak tetőfedése és tetőfelújítása, de bármely területen kiválóan helytállunk.
Projektjeinknél mindig törekszünk kimagasló minőségű végeredményt nyújtani megrendelőink számára. Megbízható tetőfedő-bádogos csapatunk garanciát vállal minden általunk végzett munkára.
Tetőfedés cserepeslemezzel, állókorcolt lemezzel, kerámia cseréppel.
Ácsmunkák, tetőszerkezetek, kerti építmények és teraszok készítése.
Tetőjavítás, tető felújítás, palatető felújítás, beázások megszüntetése, kisebb javítások akár azonnal is.
Bádogos munkák elvégzése, lemezfedések, vápák, hajlatbádogok, párkányok, oromszegélyek készítése és javítása.

+36704327071